search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Αποθέωση Πιτίνο για Σπανούλη: Δεν υπάρχει άλλος με το ταλέντο του…είναι νεαρός!

09.12.2019 17:44
Πιτίνο: «Ο Γιαννακόπουλος έφυγε από το ΣΕΦ γιατί απειλήθηκε από έναν τύπο που είχε χειροβομβίδα» - Media

 

Ο Ρικ Πιτίνο, πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ήφαιστο, αναφέρθηκε γι’ ακόμα μία φορά στον Βασίλη Σπανούλη, υποστηρίζοντας πως θα ήθελε να τον έχει στην Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ήφαιστο Λήμνου, ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκφράζοντας την επιθυμία να έχει στη διάθεσή του και τον Βασίλη Σπανούλη.

“Θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ειδικά εφόσον ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) είναι στα playoffs του ΝΒΑ. Χρειαζόμαστε εμπειρία και ταλέντο. Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να έχει την εμπειρία και το ταλέντο του. Θέλουμε τη σοφία και τις ικανότητές του, αυτού του νεαρού παίκτη. Τον λέω νεαρό γιατί έτσι αντιμετωπίζει το παιχνίδι. Είναι ένας basketball junkie. Θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα, εφόσον το ήθελε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:35