search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Το «Κάλεσμα» επιστρέφει για τρίτη φορά και είναι πιο τρομακτικό από ποτέ (Photos | Video)

09.12.2019 17:58
Το «Κάλεσμα» επιστρέφει για τρίτη φορά και είναι πιο τρομακτικό από ποτέ (Photos | Video) - Media

 

Η τρίτη ταινία της σειράς «Conjuring» (Το Κάλεσμα) θα έχει τον τίτλο «The Devil Made Me Do It» (Ο διάβολος με ανάγκασε να το κάνω), όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. την Κυριακή.

Η ταινία φέρνει πίσω τον Patrick Wilson και την Vera Farmiga ως Ed και Lorraine Warren, ενώ διαθέτει επίσης την Sterling Jerins, την Charlene Amoia, τη Sarah Catherine Hook και την Ruairi O’Connor.

Ο Wilson μίλησε τον περασμένο μήνα με το The Hollywood Reporter για το πώς η επερχόμενη ταινία θα διαφέρει από τις δύο προηγούμενες.

«Η διαδικασία ήταν φανταστική, και είναι πολύ διαφορετική η αίσθηση», είπε ο ηθοποιός. «Είναι ακόμα ο ίδιος σκελετός, είναι ακόμα πολύ Ed και Lorraine», πρόσθεσε.

Είπε ότι η ιστορία στην επερχόμενη ταινία θα βάλει τους χαρακτήρες σε απίθανες καταστάσεις.

«Και πάλι, πιέζουμε τους χαρακτήρες μας σε μέρη που δεν έχουν πάει, αλλά η ταινία θα είναι μια πολύ ωραία προσθήκη γιατί είναι σίγουρα ένα διαφορετικό κτήνος», τόνισε.

Τα τελευταία χρόνια, η ταινία έχει δημιουργήσει ταινίες που επιστρέφουν στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της Annabelle Comes Home του 2019 και του The Nun, του 2018.

Ο Warren είπε στον THR ότι ήταν πραγματικά πραγματικά συναρπαστικό να κάνεις το The Conjuring 3, καθώς ήταν μια επιστροφή στο είδος μετά από τα προαναφερθέντα πισωγυρίσματα (spinoffs).

«Λόγω των spinoffs, όταν επιστρέφεις στις κινηματογραφικές ταινίες, θέλω να νιώθω σαν,” Εντάξει, τώρα είμαστε πίσω στον κόσμο του Conjuring “. Υπάρχει ένα διαφορετικό βάρος σε αυτές τις ταινίες σε πεδίο μόνο, προϋπολογισμό, χρόνος για να γυρίσεις και όλα αυτά τα πράγματα. Έχει μεγάλους παραγωγούς, και ειλικρινά, ένα σούπερ ευχαριστημένο και υποστηρικτικό στούντιο», δήλωσε.

«Είναι λοιπόν πολύ θετική διαδικασία, αν και έχεις να κάνεις με πολλούς αρνητικούς δαίμονες» είπε χαριτολογώντας.

Η ταινία, η οποία σκηνοθετείται από τον Michael Chaves, πρόκειται να επιστρέψει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2020.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:59