25/01/2020 07:54:19

Δεν πτοήθηκε από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια ο Κλιντ Ίστγουντ: Δεν εκκενώνουμε - Δουλεύουμε εδώ!

Δεν πτοήθηκε από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια ο Κλιντ Ίστγουντ: Δεν εκκενώνουμε - Δουλεύουμε εδώ! - Media

 

Ο Κλιντ Ίστγουντ δεν επρόκειτο να αφήσει μια πυρκαγιά να τον κρατήσει μακριά από τη δουλειά του.

Ο 89χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε στην Έλεν Ντε Τζένερις για το πώς τα έβγαλε πέρα με την πυρκαγιά στη Νότια Καλιφόρνια, που πλησίαζε την Warner Bros.

«Επέστρεψα για να κάνω κάποια δουλειά σε ένα ηχητικό στούντιο και είδα όλο αυτόν τον καπνό να βγαίνει», είπε ο Ίστγουντ, προσθέτοντας ότι παρατήρησε ότι τα σύννεφα καπνού προέρχονταν από τα στούντιο της Warner Bros.

«Και πλησιάζω όλο και πιο κοντά και είναι στην Warner Bros. Και ο καπνός της φωτιάς και έφτασα σχεδόν εκεί και σκέφτηκα ότι ολόκληρο το στούντιο καίγεται, ίσως θα πάω μέσα και θα δω αν μπορώ να ανακτήσω κάτι», πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης των κλασσικών ταινιών, όπως το Million Dollar Baby, το Mystic River και το Unforgiven, δήλωσε ότι το στούντιο της Warner Bros. ήταν εξοικειωμένο με τυχόν ζημιές, καθώς οι φλόγες τύλιγαν έναν κοντινό λόφο.

«Έτσι πήγαμε στο ηχητικό στούντιο και αρχίσαμε να δουλεύουμε και ξεχάσαμε γι' αυτό και ... όλοι είπαν: "Τα στούντιο έχει εκκενωθεί! Και είπα, "Δεν έχουμε εκκενώσει, δουλεύουμε εδώ!”».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.