search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:38
MENU CLOSE

Προανακριτική Novartis: Σήμερα η κατάθεση του αντιεισαγγελέα Αγγελή

10.12.2019 07:16
Προανακριτική Novartis: Σήμερα η κατάθεση του αντιεισαγγελέα Αγγελή - Media

 

Στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis αναμένεται να περάσει σήμερα το μεσημέρι ο Αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής.

Ο κ. Αγγελής, που παραιτήθηκε από εποπτεύων στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς τον Ιανουάριο του 2019, έχει καταγγείλει παρεμβάσεις του «Ρασπούτιν» φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για βιασύνη στην απαγγελία κατηγοριών σε πολιτικά πρόσωπα.

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι τα στοιχεία που ήθελαν να δώσουν Αμερικανοί, κατά συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου στη Βιέννη, έπρεπε να δοθούν μόνο μέσω δικαστικής συνδρομής, ενώ είχε αναφέρει ότι στην Βιέννη κατάλαβε πως η δίωξη ήταν στοχοποιημένη και προαποφασισμένη στα πρόσωπα των κ.κ. Αν. Λοβέρδου, Μ. Σαλμά και Αδ. Γεωργιάδη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30