search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:10
MENU CLOSE

Έβρος: Ύψωσαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα μέσα στον ποταμό (Photo)

10.12.2019 07:46
Κομισιόν: Στο 2,4% η ανάπτυξη το 2020 - Media

 

Σημαίας της Τουρκίας βρέθηκε στον Έβρο, σε νησίδα ελληνικής κυριαρχίας, η οποία βρίσκεται μέσα στον ποταμό στην περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου.

Όπως μεταδίδει το Evros-news.gr, το οποίο δημοσιεύει και την αποκλειστική φωτογραφία, άγνωστος ή άγνωστοι τοποθέτησαν χθες την τουρκική σημαία στη νησίδα «Λούλου» ή «Λουλού».

Κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την ύπαρξη της σημαίας, την οποία και φωτογράφισε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λόγω της χαμηλής στάθμης των νερών στον ποταμό Έβρο, η συγκεκριμένη νησίδα «επικοινωνεί» με το τουρκικό έδαφος και μπορεί κάποιος να πάει με τα πόδια από την τουρκική πλευρά πάνω σε αυτήν.

Το ίδιο συμβαίνει όμως και με κάποιες νησίδες που ανήκουν στην Τουρκία και μπορεί αν θέλει κάποιος από την ελληνική πλευρά να έχει πρόσβαση σε αυτές, χωρίς να χρειάζεται να περάσει τα νερά του ποταμού.

Παραμένει άγνωστο αν οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές είναι ενήμερες για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή ελέγχεται συνέχεια τόσο από τον στρατό όσο και από την αστυνομία, γιατί αποτελεί πέρασμα λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η σημαία έχει πλέον κατέβει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:09