search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:41
MENU CLOSE

Τσεχία: Έξι νεκροί από επίθεση ενόπλου σε νοσοκομείο – Αυτοκτόνησε ο δράστης (Photos)

10.12.2019 08:00
Τσεχία: Έξι νεκροί από επίθεση ενόπλου σε νοσοκομείο - Αυτοκτόνησε ο δράστης (Photos) - Media

 

Ένας ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε έξι ανθρώπους σήμερα σε νοσοκομείο της βορειοανατολικής πόλης της Τσεχίας Οστράβα, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Czech Radio ο υπουργός Υγείας Άνταμ Βόιτσεκ.

Σύμφωνα με τις Αρχές άγνωστος είναι μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματισμένων. 

Η αστυνομία της Τσεχίας ανακοίνωσε στο Twitter ότι τρεις ώρες μετά την επίθεση ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που αναζητούσαν. «Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο, ακούστηκε πυροβολισμός από εκείνο το σημείο. Βρισκόμαστε στο στάδιο ταυτοποίησης του άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι πριν από την ανάληψη δράσης από την αστυνομία».

Ο πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις δήλωσε στην τσέχικη κρατική τηλεόραση ότι η ένοπλη επίθεση έλαβε χώρα στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου. Ο ένοπλος άνοιξε πυρ σημαδεύοντας τα κεφάλια των θυμάτων του από πολύ κοντά, τόνισε ο  Μπάμπις.

Λίγο νωρίτοερα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη.

Σε άλλη χρονική στιχμή, η τσεχηικ΄αστυνομία είχε δημοσιοποιήσει κι άλλη φωτογραφία ατόμου φερόμενου ως υπόπτου, αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι είναι ένα άτομο που αποτελεί σημαντικό αυτόπτη μάρτυρα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για «πολλούς νεκρούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35