search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:33
MENU CLOSE

Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, ο άνθρωπος που έκανε μόδα το Ice Bucket Challenge (Video)

10.12.2019 15:46
Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, ο άνθρωπος που έκανε μόδα το Ice Bucket Challenge (Video) - Media

 

Σε ηλικία 34 ετών έφυγε από τη ζωή ο Πιτ Φρέιτς, ο οποίος έπασχε από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS). Είχε εμπνεύσει πολλούς το 2014 όταν είχε επιχειρήσει το Ice Bucket Challenge.

Ο ίδιος το είχε κάνει αυτό ώστε να αυξηθούν τα έσοδα για το μέσω του Ice Bucket Challenge, κάτι που κατάφερε καθώς είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 115 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα για το ALS. Στο Ice Bucket Challenge οι συμμετέχοντες λούζονταν με έναν κουβά γεμάτο με πολύ παγωμένο νερό. 

Ο Πιτ Φρέιτς είχε διατελέσει αρχηγός στην ομάδα μπέιζμπολ του Κολεγίου της Βοστώνης το 2006 και το 2007. Διαγνώστηκε με Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS) το 2012. Η οικογένειά του γνωστοποίησε το θάνατό του μέσω μίας ανακοίνωσης που βγήκε από το Κολέγιο της Βοστώνης: «Σήμερα ο παράδεισος υποδέχθηκε τον άγγελό μας, Πιτ Φρέιτς, που πέθανε μετά από ηρωική μάχη με το ALS».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31