search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:23
MENU CLOSE

Συνάντηση Μητσοτάκη – Πάιατ για το ταξίδι στις ΗΠΑ – Τι συζήτησαν οι δυο άνδρες

10.12.2019 17:07
Στα 17,4 ευρώ το «μεροκάματο» των υπό αναστολή σύμβασης - Διαφορετικές ταχύτητες αναστολών και εργαζομένων με την παράταση του μέτρου - Media

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση με τον Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt για την προετοιμασία του ταξιδιού του στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου 2020.

Στις 7 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στον Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ενω στις 6 Ιανουαρίου θα παραστεί στην τελετή της ομογένειας για τον Αγιασμό των Υδάτων στο Tarpon Springs της Florida.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης το περιεχόμενο των επιστολών που έστειλε η Ελλάδα στον Γενικό Γραμματέα και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο Πρωθυπουργός ανέλυσε στον Πρεσβευτή των ΗΠΑ τις ελληνικές θέσεις και ενέργειες απέναντι στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας. Υπενθυμίζεται ότι η υπογραφή Μνημονίου με τη Λιβύη έχει χαρακτηριστεί «προκλητική ενέργεια» από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22