search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο (Photos/Video)

10.12.2019 17:35
Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο (Photos/Video) - Media

 

Το όνειρο της ζωής της Κάτιας είναι να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Και όχι απλά να ταξιδέψει όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, αλλά να βιώσει στα ταξίδια της την απόλυτη χλιδή.

Για το λόγο αυτόν η Κάτια από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, ήρθε σε συνεννόηση με ένα γραφείο συνοδών και έβαλε την αγγελία της. Πουλάει την παρθενιά της προς 90.000 ευρώ ενώ η ίδια όπως λέει θέλει να βρει και έναν χορηγό (sugar daddy) ο οποίος θα της δίνει 9.000 ευρώ το μήνα για τα έξοδα της.

Η Κάτια που είναι 19 ετών έχει πάει σε γυναικολόγο και έχει ζητήσει από τον γιατρό να της γράψει ένα πιστοποιητικό παρθενίας, ότι δηλαδή είναι και επίσημα παρθένα, έτσι ώστε ο άνδρας που θα πλειοδοτήσει για εκείνην να είναι σίγουρος για το που δίνει τα χρήματα του.

 

Και μην φανταστείτε ότι η Κάτια είναι κάποια Ουκρανή με πόδια δυο μέτρα που στο πέρασμα της μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών. Όπως γράφει η daily mail η Κάτια είναι 162 εκατοστά. Η ίδια στον ιστότοπο του γραφείου των συνοδών έχει ανεβάσει και ένα βίντεο της που εξηγεί τι ακριβώς θέλει από τον άνδρα που θα την… κατακτήσει.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:10