search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:33
MENU CLOSE

Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον Λένι Κράβιτζ

11.12.2019 08:23
Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον Λένι Κράβιτζ - Media

 

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Λένι Κράβιτζ καλεί σε ενότητα στο νέο του μουσικό βίντεο “Here to Love”.

Ο Κράβιτζ σκηνοθέτησε το ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, επαγγελμάτων, φυλών, θρησκειών να μπαίνουν και να βγαίνουν στο πλάνο. Το βίντεο κλείνει με όλους τους συμμετέχοντες να έρχονται κοντά με διάφορους τρόπους, από χειραψίες έως αγκαλιές.

Ο Λένι Κράβιτζ στην πραγματικότητα κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο με το μουσικό βίντεο, το οποίο γύρισε σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για την εκστρατεία κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων #FightRacism.

“Το βίντεο «Here to Love» είναι μία παρέλαση ανθρωπιάς, δείχνει τις όμορφες διαφορές μας και εξυμνεί τη μοναδικότητά μας” ανέφερε ο τραγουδιστής σε ανακοίνωσή του.

Το τραγούδι “Here to Love” περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του τραγουδιστή “Raise Vibration” του 2018. Πλέον όμως αποτελεί το τραγούδι της καμπάνιας #FightRacism των Ηνωμένων Εθνών που θα ξεκινήσει το 2020.

Το μήνυμα του βίντεο είναι ότι το μαύρο ή το λευκό δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία σε έναν κόσμο που πραγματικά χρειάζεται να κοιτάξει πέρα από εμφάνιση και χρώμα του δέρματος και ότι για την πρόοδο του πλανήτη χρειάζεται ενότητα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:33