27/01/2020 18:46:45

Καταγγελίες της Hard Rock για Ελληνικό: Η Eπιτροπή ελέγχου και οι ανταγωνιστές μας έχουν τον ίδιο νομικό σύμβουλο (Video)

Καταγγελίες της Hard Rock για Ελληνικό: Η Eπιτροπή ελέγχου και οι ανταγωνιστές μας έχουν τον ίδιο νομικό σύμβουλο (Video) - Media

 

Σε κρίσιμη τροχιά κινείται ο διαγωνισμός για την άδεια λειτουργίας καζίνο στο Ελληνικό μετά την πρόσφατη καταγγελία της εταιρείας Hard Rock International.

Η Hard Rock International ισχυρίζεται ότι οι νομικοί σύμβουλοι της Επιτροπής που ελέγχει τους φακέλους υποψηφιοτήτων είναι και δικηγόροι της ανταγωνίστριας εταιρείας.

Την καταγγελία δημοσιοποίησε ο ο πρόεδρος της Hard Rock International Τζιμ Άλλεν σε δηλώσεις του στο δελτίο του ΑΝΤ1. Ο ισχυρός άνδρας της Hard Rock, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασίσει να προχωρήσει ακόμα περισσότερο ενημερώνοντας για την εξέλιξη αυτήν και την αμερικανική κυβέρνηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζιμ Άλλεν συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος, τον οποίον και ενημέρωσε για το περιεχόμενο των καταγγελιών του σχετικά με τον διαγωνισμό στο Ελληνικό.

Ενημέρωσε Γεωργιάδη και Σταϊκούρα

Σύμφωνα με τον ίδιο, για το θέμα ενημέρωσε τους αρμόδιους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη και Χρήστο Σταϊκούρα κατά τη συνάντηση που είχε σε επιχειρηματικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

«Σήμερα ενημερώσαμε την Επιτροπή Διενέργειας και την Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων, ότι υπάρχουν νομικοί σύμβουλοι που δεν συμβουλεύουν απλά την επιτροπή, αλλά συμβουλεύουν και τον άλλον συμμετέχοντα, τον ανταγωνιστή. Προφανώς αυτό με ανησύχησε πολύ και το επισημάναμε αυτό και στους τρεις υπουργούς με τους οποίους είχαμε συναντήσεις», όπως σημείωσε.

Η καταγγελία του Τζιμ Άλλεν από τη στιγμή που γίνεται δημόσια και ταυτόχρονα έχει προηγηθεί ενημέρωση των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης αναμένεται ότι θα τύχει της δέουσας προσοχής και του απαραίτητου ελέγχου των στοιχείων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.