search
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 07:30
MENU CLOSE

Ο δολοφόνος προσπάθησε να το σκάσει από το δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης – Απίστευτες σκηνές (Video)

11.12.2019 15:47
Ο δολοφόνος προσπάθησε να το σκάσει από το δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης - Απίστευτες σκηνές (Video) - Media

 

Η δίκη στο Δικαστήριο Σερμπίσκι στη Μόσχα, του 18χρονου Λεονίντ Γκρεισερ ήταν σε εξέλιξη. Το ακροατήριο και οι δικαστές άκουγαν με κομμένη την ανάσα πως ο Λεονίντ μαχαίρωσε πολλές φορές και δολοφόνησε την αδερφή του Αριάντα, επειδή του «το ζήτησε ο διάβολος να το κάνει.»

Στη Ρωσία οι κατηγορούμενοι ως δολοφόνοι κάθονται σε ένα εδώλιο το οποίο είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο κλουβί με άθραυστο τζάμι. Ο Λεονίντ με αστραπιαία ταχύτητα σηκώθηκε από το κλουβί, σκαρφάλωσε επάνω και επιχείρησε να μπει μέσα στο ταβάνι (το οποίο ήταν από γυψοσανίδες) για να εξαφανιστεί και να το σκάσει.

Στην αρχή όλοι αιφνιδιάζονται. Τον βλέπουν να σκαρφαλώνει και δεν το πιστεύουν. Τότε κινήθηκαν άμεσα τρεις φρουροί αστυνομικοί, αλλά μέχρι να τον φτάσουν, ο Λεονίντ είχε ήδη μπει μέσα στο ταβάνι. Σαν αίλουρος ένας αστυνομικός πηδάει και του γραπώνει τα πόδια ενώ οι υπόλοιπο προσπαθούν να σκαρφαλώσουν, να τον πιάσουν και να τον κατεβάσουν κάτω.

Τον τραβάνε με δύναμη κάτω αλλά δεν καταφέρνουν τίποτε άλλο από το να του βγάλουν το παντελόνι. Εκείνη τη στιγμή μια φρουρός τρέχει και σημαίνει τον συναγερμό. Γρήγορα εμφανίζονται και άλλοι αστυνομικοί και στο τέλος καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν και να τον ξαναβάλουν στο κλουβί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 07:28