search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:45
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Διδώ»: Εντυπωσιακό Timelapse δείχνει πώς σάρωσε την Αθήνα

11.12.2019 17:17
Alert από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια - Media

 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προκάλεσε η κακοκαιρία “Διδώ” έπληξαν μεγάλο μέρος της Ελλάδας και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες στην Αττική με εκδήλωση τοπικών βροχοπτώσεων.

Το βίντεο του Αστεροσκοπείου Αθηνών παρουσιάζει ένα Timelapse που δείχνει το πώς πέρασε η κακοκαιρία “Διδώ” πάνω από την πόλη. Τα πλάνα από τα σύννεφα, την ομίχλη, τους κεραυνούς και τη βροχή είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Πιο αναλυτικά όσον αφορά την κακοκαιρία, αύριο Πέμπτη:

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Χαλκιδική, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στην Κρήτη.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, που γρήγορα θα Εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42