search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ προς κύκλους Μαξίμου: Συναινετική η στάση μας, καθήκον μας να επισημαίνουμε τα λάθη

11.12.2019 18:45
tsipras_vouli_56

 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει την προσήλωσή του στην εθνική και συναινετική γραμμή για τα ελληνοτουρκικά” απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο κύκλων του Μαξίμου ότι κατά τη συζήτηση στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκτός κλιματος εθνικής συνεννόησης.

Πιο αναλυτικά το σχόλιο των πηγών της Κουμουνδούρου έχει ως εξής:

“Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν ο μόνος απών από τη Βουλή, ήταν και οι “κύκλοι” του που σχολιάζουν χωρίς να έχουν καν ακούσει την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει στην πράξη την προσήλωσή του στην εθνική και συναινετική γραμμή για τα ελληνοτουρκικά. Αυτό όμως δε σημαίνει να μην ασκεί το καθήκον του και να μην επισημαίνει λάθη, αρρυθμίες και αντιφάσεις, που μπορεί να εκθέσουν τη χώρα και πρέπει να διορθωθούν.

Ισως άλλωστε η επίγνωση αυτών ήταν αυτή που οδήγησε τον Πρωθυπουργό να σπεύσει να εγκαταλήψει την αίθουσα αμέσως μετά την ομιλία του και πριν λάβει το λόγο ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης, καταγράφοντας ένα ακόμη κοινοβουλευτικό unfair στο ενεργητικό του και μάλιστα σε μια ιστορική όπως ο ιδιος δήλωσε συνεδρίαση”.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ανέφεραν τα εξής: “Για άλλη μια φορά εκτός θέματος ο κ. Τσιπρας. Εκτός κλίματος εθνικής συνεννόησης που απαιτούν οι Έλληνες. Το μήνυμα που βγήκε από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής φαίνεται ότι δεν έφθασε σε αυτόν. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σε μικροκομματικές αντιπαλότητες. Ο δρόμος του διχασμού μπορεί να είναι σταθερή επιλογή του κ. Τσίπρα, δεν είναι όμως επιλογή των Ελλήνων και του πρωθυπουργού”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:27