search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:36
MENU CLOSE

Θρίλερ στο Γ. Καραϊσκάκης: Γκολ ο Ολυμπιακός με Ελ Αραμπί και αγκαλιά με την πρόκριση (Live, 1-0, β’ ημ.)

11.12.2019 18:53
Θρίλερ στο Γ. Καραϊσκάκης: Γκολ ο Ολυμπιακός με Ελ Αραμπί και αγκαλιά με την πρόκριση (Live, 1-0, β

 

Την πρόκρισή του στους “32” του Europa League διεκδικεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα που διεξάγεται αυτή την ώρα (1-0 στο 87′), για την 6η αγωνιστική του Champions League. Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 42′ όταν ο Τομανέ εκτέλεσε πέναλτι με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μάριν από ανατροπή του Γκιγιέρμε. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε 13 τελικές προσπάθειες στο α’ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει παρά την πίεση που άσκησε. Δοκάρι είχε και ο Ολυμπιακός στο 59′ με τον Ελ Αραμπί, ενώ ο Ποντένσε στο 70′ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Το χρυσό γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχε με πέναλτι ο Ελ Αραμπί στο 87′. 

Κατάμεστο το Γ. Καραϊσκάκης, με οπαδούς και των δυο ομάδων, ενώ είχε προηγηθεί νωρίτερα κοινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας. 

Μια αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς, που ξεκίνησε, δίπλα στον Σεμέδο, τον Μεριά.

Άλλες εκπλήξεις δεν υπήρχαν στο βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», που αποτελείται από τους Σα, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε τους Μπόριαν, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Γκόμπελιτς, Ρόντιτς, Πέτροβιτς, Ίβανιτς, Βουκάνοβιτς, Γκαρσία, Μάριν και Τομανέ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:36