search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Επιχείρηση διάσωσης οδηγού σε φουσκωμένο χείμαρρο

12.12.2019 06:44
Χαλκιδική: Επιχείρηση διάσωσης οδηγού σε φουσκωμένο χείμαρρο - Media

Μια δύσκολη επιχείρηση διάσωσης ενός οδηγού στήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Χαλκιδική. Ο άντρας εγκλωβίστηκε λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή Μετόχι Γρηγορίου στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Ο οδηγός, περίπου 65 ετών, εγκλωβίστηκε στο σημείο με το όχημά του λόγω του φουσκωμένου χειμάρρου και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο. 
Από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής έσπευσαν τρία οχήματα και εννιά Πυροσβέστες, οι οποίοι και βοήθησαν τον οδηγό να μετακινηθεί με ασφάλεια.

Στο μεταξύ τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνέχισαν να πλήττουν κατά τη διάρκεια της νύχτας περιοχές της Χαλκιδικής. Οι Δήμοι Σιθωνίας και Κασσάνδρας είναι επί ποδός, καθώς χρειάστηκε να επέμβουν εκσκαπτικά μηχανήματα και η Πυροσβεστική σε πλημμυρισμένες περιοχές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:43