25/01/2020 09:34:23

Αγνώριστος σε εκκλησία ο Άρης Σερβετάλης (photos)

Αγνώριστος σε εκκλησία ο Άρης Σερβετάλης (photos) - Media

 

Με το ζόρι αναγνωρίζει κανείς τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος εμφανίστηκε με μακριά γενειάδα και φανερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του νέου του ρόλου.

Όπως αναφέρει το Reader.gr με αφορμή τη νέα ταινία του ηθοποιού, με θέμα τη ζωή του αγίου Νεκταρίου, ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ κάλεσε τον Άρη Σερβετάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, για να μιλήσει για την πίστη του.

«Η σχέση με τον Θεό είναι προσωπική. Ο Θεός σε προσεγγίζει με τα δικά σου δεδομένα, σιγά σιγά, και εκεί έγκειται η απόλυτη ελευθερία. Μόνο ο Θεός μπορεί να δημιουργήσει ένα ον και να το κάνει τόσο ελεύθερο που να Τον αρνηθεί. Είναι πράγμα μοναδικό και μεγαλειώδες και εκεί αντιλαμβάνεσαι τι θα πει ελευθερία» είπε ο Άρης Σερβετάλης σχεδόν βουρκωμένος».

Τα γυρίσματα για τη χολιγουντιανή παραγωγή «Man of God» θα αρχίσουν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στα μέσα Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.