search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53
MENU CLOSE

Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» το τηλέφωνό μου δεν ξαναχτύπησε (Videos)

13.12.2019 09:09
Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» το τηλέφωνό μου δεν ξαναχτύπησε (Videos) - Media

 

Kαλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο Αλέκος Συσσοβίτης το βράδυ της Πέμπτης, εκφράζοντας μεταξύ άλλων το παράπονό του για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ηθοποιοί που έχουν κάνει μια μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση.

«Μετά από το “Είσαι το ταίρι μου” τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, έλα να παίξεις σε μια ταινία» είπε ο ηθοποιός, προσθέτοντας: «Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα»

Ωστόσο, δεν κρύβει τον θυμό του: «Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και γω αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς» ανέφερε.

Επίσης, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη που είχε ο ήρωας που ερμήνευε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, “Είσαι το ταίρι μου”.

“Από το Είσαι το ταίρι μου έμεινε πίκρα για το πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου, έχασε τη δυναμική του” τονίζει, και συνεχίζει:  “Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα. Έγινε μεταστροφή, πήγε αλλού η προσοχή, δεν ξέρω τι και πως, αλλά από κάποια στιγμή και μετά ένιωσα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων κι όχι αυτός που πραγματικά κινούσε τα νήματα. Το ανέφερα στον σεναριογράφο και μου είπε ότι “μάλλον είναι η δική σου η ματιά, εγώ δεν το είδα έτσι και ο κόσμος δεν το είδε έτσι”. Έχει πλάκα μερικές φορές η δική μας φαντασία να είναι διαφορετική από την πραγματικότητα”, είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53