search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:47
MENU CLOSE

Γερμανία: Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο με διαμερίσματα – Τουλάχιστον 25 τραυματίες (Photos)

13.12.2019 09:33
Γερμανία: Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο με διαμερίσματα - Τουλάχιστον 25 τραυματίες (Photos) - Media

 

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Μπλάκενμπουργκ της ανατολικής Γερμανίας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα.

 

Οι ένοικοι του συγκροτήματος όπου σημειώθηκε η έκρηξη απομακρύνθηκαν, καθώς επίσης και τα παιδιά από ένα γειτονικό νηπιαγωγείο, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία και πρόσθεσε ότι κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ο τοπικός σταθμός MDR επικαλούμενος την αστυνομία μετέδωσε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας άλλος αγνοείται.

Μια φωτογραφία που ανέβασε η αστυνομία στο Twitter δείχνει ένα πενταώροφο συγκρότημα κατοικιών από την κομμουνιστική περίοδο και καπνό να βγαίνει από μαυρισμένα παράθυρα του δεύτερου ορόφου.

Το συγκρότημα φέρεται ότι είχε 60 διαμερίσματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30