search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:58
MENU CLOSE

Επίθεση Χατζηνικολάου στον Αλαφούζο για την Novartis (audio)

13.12.2019 10:34
Επίθεση Χατζηνικολάου στον Αλαφούζο για την Novartis (audio) - Media

 

Επίθεση στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο έκανε μέσα από την εκπομπή του στον σταθμό Real FM o Δημοσιογράφος και  ιδιοκτήτης της Real Group Νίκος Χατζηνικολάου. 

Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές στο όνομά του από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ, σχετικά με έγγραφο του FBI που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Το εν λόγω έγγραφο εμφάνιζε τον Νίκο Χατζηνικολάου μεσάζοντα σε συναντήσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή της Novartis με υπουργούς.

«Εχω απαντήσει από τότε» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, σημειώνοντας πως «και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται».

Προέτρεψε μάλιστα τον Γιάννη Αλαφούζο, το «καλό παιδί και άξιο παλικάρι» όπως τον χαρακτήρισε, να «κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη». Ζήτησε μάλιστα να συγκρίνουν πόση διαφήμιση έλαβαν από τη Novartis ο όμιλος Αλαφούζου και η Real Group. «Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε».

Οσο για το έγγραφο του FBI ο Νίκος Χατζηνικολάου το χαρακτήρισε «κωλόχαρτο». Υπενθύμισε μάλιστα, λίγο αργότερα, πως ο Ομιλος Αλαφούζου έχει καταδικαστεί μία φορά στο παρελθόν επειδή τον συκοφάντησε πληρώνοντας 15 χιλιάδες ευρώ. «Ηταν οι πιο γλυκές διακοπές που έκανα ποτέ», συμπλήρωσε. 

Ακούστε το ηχητικό από το 4.00 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55