search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:48
MENU CLOSE

Κτηνίατρος έκανε ευθανασία σε λάθος σκύλο (photos)

13.12.2019 13:31
Κτηνίατρος έκανε ευθανασία σε λάθος σκύλο (photos) - Media

 

Μια γυναίκα από τη Γιούτα των ΗΠΑ κατηγορεί ευθέως τον κτηνίατρο του σκύλου της για τον θάνατό του, καθώς υποστηρίζει πως κάλεσε λάθος ιδιοκτήτη για να ζητήσει άδεια πριν προχωρήσει στην ευθανασία του.

Η Άντρεα Μαρτίνεζ μετέφερε τον σκύλο της, Ζίγκι, ράτσας ντάκσχουντ το βράδυ της περασμένης Κυραικής (07/12) στον κτηνίατρο, καθώς εκείνος έκανε εμετούς και δυσκολευόταν να πάρει ανάσα.

Σύμφωνα με ανάρτησή της στο Facebook, η Μαρτίνεζ συμφώνησε με τους γιατρούς να προχωρήσουν σε απόφραξη στομάχου κι εντέρου του Ζίγκι. Έτσι, πήγε σπίτι γνωρίζοντας ότι θα ειδοποιηθεί μόλις υπάρξουν νεότερα από το χειρουργείο. Όμως, τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε ότι ο σκύλος πέθανε και το είπε με τρόπο σαν να ήξερε ήδη η Μαρτίνεζ τι θα συμβεί.

Κτηνίατρος έκανε ευθανασία σε σκύλο, αφού μίλησε με τον λάθος

Όταν η γυναίκα πήγε ξανά ταραγμένη στο κτηνιατρείο, εκεί την υποδέχτηκε ο κτηνίατρος ταραγμένος, αναφέροντας ότι έκανε λάθος και ότι κάλεσε τον κηδεμόνα κάποιου άλλου σκύλου, ζητώντας συγγνώμη.

Κατά σύμπτωση, υπήρχε και άλλος Ζίγκι, για τον οποίο κάλεσε τον κηδεμόνα και εκείνος συμφώνησε στην ενέργεια της ευθανασίας. Για την ακρίβεια, είχαν καλέσει να ενημερώσουν ότι θα είναι πιο ακριβή η επέμβαση από ό,τι πίστευαν και πρότεινε την εναλλακτική της ευθανασίας. Εκείνος δεν είπε «όχι».

Κτηνίατρος έκανε ευθανασία σε σκύλο, αφού μίλησε με τον λάθος

«Μας στέρησαν το δικαίωμα να λέμε ότι τουλάχιστον προσπαθήσαμε», έγραψε εκ νέου σε μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook. «Αισθάνομαι τόσο άρρωστη και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».

Ωσόσο, δήλωσε δημόσια ότι δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του κτηνιάτρου, επειδή κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε έγκαιρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46