27/01/2021 21:58:04

Μπέτυ Μπαζιάνα: Και επισήμως Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Μπέτυ Μπαζιάνα: Και επισήμως Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Media

 

Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εξελέγη η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Χωρίς ενστάσεις η απόφαση του εκλεκτορικού σώματος.

Και επισήμως Επίκουρη Καθηγήτρια του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εξελέγη η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα.

Το εκλεκτορικό σώμα έλαβε την παραπάνω απόφαση κατά απόλυτη πλειοψηφία, καθώς και τα 11 μέλη τάχθηκαν υπέρ της εκλογής της κα Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «esos.gr», το γνωστικό αντικείμενο της συγκεκριμένης θέσης αφορά το επίπεδο ελέγχου των πρωτοκόλλων πρόσβασης και οι αρχιτεκτονικές στα οπτικά δίκτυα.

Τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή διεκδίκησαν συνολικά τέσσερα άτομα, χωρίς - προς το παρόν - να έχει υποβληθεί κάποια ένσταση εναντίον της εκλογής της κα Μπαζιάνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανήκει στη σχολή Θετικών Επιστημών, με έδρα της Λαμία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.