search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:41
MENU CLOSE

Διπλή τραγωδία για σμηναγό από το Ηράκλειο

13.12.2019 17:43
Διπλή τραγωδία για σμηναγό από το Ηράκλειο - Media

 

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τον σμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργο Ανδρουλάκη και τη σύζυγό του, Γεωργία Κομισοπούλου καθώς την ώρα που «αποχαιρετούσαν» τη μητέρα του Δέσποινα, πέθανε ο πατέρας της.

Σε κλίμα οδύνης, ο Γιώργος Ανδρουλάκης μαζί με τον αδελφό του, επίσης σμηναγό Μιχάλη Ανδρουλάκη και τα αδέλφια τους Γιάννη και Λευτέρη συνόδευαν στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στον Χάρακα Ηρακλείου Κρήτης τη σορό της μητέρας τους για την εξόδιο ακολουθία όταν στην μικρή διαδρομή που χωρίζει το σπίτι τους από την εκκλησία, κατέρρεε ο πεθερός του.

Ο άτυχος άνδρας που είχε έρθει από τη Λάρισα για να «αποχαιρετήσει» την συμπεθέρα του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο δρόμο. Γιατρός που ήταν παρούσα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να τον ανατάξουν αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Τραγική ειρωνεία, σύσσωμη η οικογένεια Ανδρουλάκη βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε κέντρο αποκατάστασης η Δέσποινα Ανδρουλάκη, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Πηγή: neakriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:41