search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:11
MENU CLOSE

Πυρκαγιά με τραυματίες σε μονοκατοικία στην Κέρκυρα – Διάσωση άντρα που κρεμόταν από την στέγη (Video)

13.12.2019 19:53
Πυρκαγιά με τραυματίες σε μονοκατοικία στην Κέρκυρα - Διάσωση άντρα που κρεμόταν από την στέγη (Video) - Media

 

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε τριώροφη μονοκατοικία στο Μαντούκι της πόλης της Κέρκυρας και οι πυροσβέστες με ανυψωτικό μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κέρκυρας κατάφεραν να διασώσουν έναν άνδρα που κρεμόταν από τα κεραμίδια του τρίτου ορόφου. 

Η πυροσβεστική κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό της καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπλωθεί σε σπίτια που βρίσκονται δίπλα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που έμενε στον τρίτο όροφο μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά πήδηξε με το παιδί της στο κενό. Σωτήρια για την γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου.

Η γυναίκα και το παιδί χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ενώ με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ένοικος του δευτέρου ορόφου της μονοκατοικίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:11