search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:00
MENU CLOSE

«Δεν είναι ο πρωθυπουργός μου», διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία στο Λονδίνο κατά του Τζόνσον

13.12.2019 20:04
«Δεν είναι ο πρωθυπουργός μου», διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία στο Λονδίνο κατά του Τζόνσον - Media

 

Εκατοντάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν σήμερα πορεία στο κέντρο του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν κατά του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών τραγουδώντας “Μπόρις Τζόνσον: Δεν είναι ο πρωθυπουργός μου” και “Μπόρις, Μπόρις, Μπόρις, ‘Έξω, Έξω, Έξω”.

Οι διαδηλωτές κρατώντας πλακάτ που έγραφαν “Αψηφήστε την εξουσία των Τόρις” και “Ευπρόσδεκτοι οι πρόσφυγες” περπάτησαν με βήμα ταχύ από την πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ Στριτ έως την πλατεία Τραφάλγκαρ μπλοκάροντας την κυκλοφορία υπό το βλέμμα μεγάλης αστυνομικής παρουσίας

Οι Συντηρητικοί του Τζόνσον κέρδισαν στις χθεσινές εκλογές με μεγάλη διαφορά. Σήμερα, ο Βρετανός πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση να “κλείσει” αυτή η περίοδος των διχασμών σε σχέση με το Brexit, οι οποίοι ταλάνισαν τη χώρα τα τελευταία τρισήμισι χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:00