search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:11
MENU CLOSE

Απίστευτες σκηνές on air – Ο Αυτιάς έσβησε με στυλό τον Σημίτη

14.12.2019 11:28
«Απλώς παρακολουθούν και αρνούνται» - Άρθρο Σημίτη με «καρφιά» σε Γεννηματά και Τσίπρα - Media

 

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, όταν ο δημοσιογράφος έπιασε στα χέρια τους τις εφημερίδες για να διαβάσει τα πρωτοσέλιδα.

Μόλις έφτασε στην εφημερίδα «Τα Νέα», στην οποία φιλοξενείται σήμερα άρθρο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, υπό τον τίτλο «Για όλα φταίει ο Καραμανλής», ο Γιώργος Αυτιάς δεν δίστασε να εκφράσει εντόνως την αντίδρασή του, λέγοντας: «Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σε μια μέρα εθνικής ομοψυχίας βγαίνει ένας πρώην πρωθυπουργός να πει τι; Για όλα φταίει, λέει, ο Καραμανλής. Δηλαδή, έλεος! Τη στιγμή που ο αξιότιμος αρχηγός της αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας, βγαίνει και λέει στα εθνικά θέματα πάμε μαζί…. βγαίνει ο κύριος αυτός, ο Κώστας Σημίτης να πει ότι φταίει ο Καραμανλής. Θα το πάρουν τώρα οι Τούρκοι αυτό και θα το κάνουν σημαία. Μπράβο, πολύ ωραία, να σε χαιρόμαστε!». 

Η… οργή, όμως, του Γιώργου Αυτιά φαίνεται ότι ξεχείλισε, όταν διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Καρφί», έπεσε πάλι πάνω σε φωτογραφία του Κώστα Σημίτη, όπου γινόταν αναφορά για πιθανή υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Τότε, ο δημοσιογράφος είπε: «Τον πρώτον σβήστε τον μετά από όσα είπε για τον Καραμανλή. Δεν θα κάνει ποτέ ΠτΔ ο Μητσοτάκης έναν που χτυπάει τον Καραμανλή, χτυπάει τα σπλάχνα του κόμματος» και στη συνέχεια της εκπομπής πήρε το bic στυλό του και διέγραψε τη φωτογραφία του κ. Σημίτη. Όπως είπε σε άλλο σημείο της εκπομπής ο Γιώργος Αυτιάς, ο Κώστας Σημίτης «ξέθαψε μία ιστορία», ενώ χαρακτήρισε τον Καραμανλή ως «εθνικό κεφάλαιο» και τόνισε: «Ξέρω πόσο η οικογένεια Μητσοτάκη τιμά την οικογένεια Καραμανλή και πολιτικά και ανθρώπινα».  Ο Γιώργος Αυτιάς, μάλιστα, ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, αν αυτό που έκανε ο Κώστας Σημίτης είναι εθνικό φάουλ, δόκιμο και σκόπιμο.

«Το άρθρο του κ. Σημίτη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή. Το ζήτημα ήταν ότι υπήρξαν και άλλες εξελίξεις που μπλόκαραν το ζήτημα της Τουρκίας να μπει στην ΕΕ. Αυτό δεν έγινε όχι με ευθύνη της Ελλάδας, αλλά της Τουρκίας. Αν κάνει κάτι σαν προσωπική ενέργεια, ένας πρώην πρωθυπουργός, φυσικά και δεν θα το σχολιάσω, όποιος κι αν είναι αυτός». 

Πηγή: thecaller.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:10