search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Έλενα Παπαρίζου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της και η ερωτική εξομολόγηση στα σουηδικά (Videos)

14.12.2019 14:57
Έλενα Παπαρίζου: Σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της στην Πίνδο - Media

 

Ήρεμη, απλή, χαρούμενη και έτοιμη να απαντήσει ακόμα και στην πιο δύσκολη ερώτηση, η όμορφη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice μίλησε στον παρουσιαστή για όλα. Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της συνέντευξης όμως, ήταν όταν αναφέρθηκε στον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη για τον οποίο είπε τα πιο τρυφερά λόγια.

«Συμβουλεύομαι τον Ανδρέα αρκετές φορές. Έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική επειδή εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν οι τρέλες μου, οι ευαισθησίες μου… Το πρόβλημα ήταν να μπορέσουμε πιο πολύ να προσαρμόσουμε τα ωράριά μας.

Στο σπίτι δεν τριγυρνάω και είμαι η Παπαρίζου, στο σπίτι είμαι η Έλενα. Εύχομαι να ζήσουμε με τον Ανδρέα μαζί όλη μας τη ζωή. Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα για να είναι καλή η σχέση σου. Πάντα θα τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο. Να είναι καλά η οικογένειά του που δημιουργήσανε και πλάσανε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Όταν λίγο αργότερα ο Θέμης Γεωργαντάς τής ζήτησε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στα Σουηδικά που είναι η δεύτερη γλώσσα της εκείνη ψέλλισε κάποια λόγια με… άκρατο ερωτισμό, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στον παρουσιαστή αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Δείτε τι ακριβώς είπε η Έλενα Παπαρίζου στην ερωτική της εξομολόγηση.

Πηγή: gosspitv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11