search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Πωλητήριο στην πολυτελή έπαυλη που έζησαν ως ζευγάρι (photo)

14.12.2019 17:25
Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Πωλητήριο στην πολυτελή έπαυλη που έζησαν ως ζευγάρι (photo) - Media

 

Μπορεί η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ να είναι χωρισμένοι από το 2005, τα ονόματά τους, ωστόσο, φιγουράρουν συχνά δίπλα δίπλα και πάντα οτιδήποτε τους αφορά απασχολεί ιδιαίτερα τους αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές τους.

Ένα νέο δημοσίευμα έρχεται και πάλι να συνδέσει τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αυτή τη φορά σχετίζεται με την πώληση της πολυτελούς έπαυλης, στην οποία έζησαν οι δυο τους ως νιόπαντροι. Πρόκειται για την κατοικία που διατηρούσε το άλλοτε ερωτευμένο και λαμπερό ζευγάρι της showbiz στο Beverly Hills.

Όπως αναφέρει το mononews.gr η αξία της έπαυλης ανέρχεται στα 44,5 εκατ. δολάρια και στέγασε τα πρώτα χρόνια του έγγαμου βίου τους. Το ακίνητο ανήκε στο ζευγάρι από το 2001 μέχρι και το 2006, όταν και πέρασε στα χέρια ενός στελέχους. Σήμερα είναι ξανά διαθέσιμο για υποψήφιους αγοραστές, που θέλουν να ζήσουν λίγη από την αίγλη των σταρ του Χόλιγουντ.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώην ζευγάρι μετακόμισε στο συγκεκριμένο σπίτι μετά το γάμο τους στο Malibu, έπειτα από μία ανακαίνιση τριών ετών. Στην 11.173 τετραγωνικών μέτρων έκταση, που κάποτε ονόμαζαν σπίτι, υπάρχουν 5 κρεβατοκάμαρες, 13 μπάνια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και πολλά ακόμα. Χτίστηκε αρχικά το 1934 από τον ηθοποιό Fredric March

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03