search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:20
MENU CLOSE

«Στην Υγειά μας»: Η αντίδραση του Γονίδη όταν ο Νίνο ερμήνευσε δικό του τραγούδι – «Δεν θα ήθελα να το πεις»

15.12.2019 09:05
Σταμάτης Γονίδης: «Ο κορωνοϊός έρχεται από τη βροχή (!) - Αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια» - Media

 

Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο χθεσινό “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Πολλοί φίλοι του γνωστού τραγουδιστή βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής, ερμήνευσαν αγαπημένα του τραγούδια και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά, όπως άλλωστε, και οι τηλεθεατές.

Ο Νίνο επέλεξε να πει το τραγούδι “Μια αγάπη δεν τελειώνει” και όταν τελείωσε κι επέστρεψε στη θέση του, ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε την αντίθεσή του σε αυτή του την κίνηση.

«Εσύ είσαι… σταρούμπα. Είσαι ένας καλλιτέχνης που έχεις ένα ορισμένο είδος τραγουδιού, μια γκάμα διαφορετική. Και αυτό που επέλεξες να πεις, εγώ σε άφησα γιατί το ήθελες πολύ. Δεν θα ήθελα να το πεις γιατί εσύ είσαι ποπ τραγουδιστής. Άλλη φορά να με ακούς», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Κοίτα, ο μόνος λόγος που το είπα, συγγνώμη που σε διακόπτω, είναι επειδή μου είπες να μην το πω. Κανένας άλλος λόγος», απάντησε ο Νίνο.

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:19