search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:31
MENU CLOSE

Μήνυμα Καπουτζίδη: Δεν έχετε κανένα δικαίωμα πάνω στη ζωή μου (Video)

15.12.2019 11:58
The Voice: Ο Λιανός έφυγε (για το survivor), ο Καπουτζίδης επιστρέφει (video) - Media

 

Καλεσμένος της Ζέτας Δούκα στο Thrive ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε ανοικτά και ξεκαθάρισε πως δεν περιμένει καμία αποδοχή και καμία ανοχή, τονίζοντας χαρακτηριστικά πώς «δεν έχετε κανένα δικαίωμα στη ζωή μου».

«Αυτός ο κόσμος είναι για όλους, είμαστε όλοι ίσοι, έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα. Δεν ήρθε κανείς εδώ για να κάνει τον προϊστάμενο και να μας πει ποιους αποδέχεται και ποιους όχι. Δεν μου αρέσει η λέξη αποδοχή. Η λέξη αποδοχή είναι σαν να λέω ότι αισθάνομαι εγώ κατώτερος και περιμένω εσένα να με αποδεχτείς. Δεν περιμένω κανενός την αποδοχή. Όλοι είμαστε άνθρωποι, όλες οι φυλές, όλες οι θρησκείες, όλοι οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί. Όλοι είμαστε σε αυτή τη γη κι έχουμε έρθει για να ζήσουμε αγαπημένοι. Δεν μπορείς να γίνεις κολλητός μου, μη γίνεις κολλητός μου. Τα δικαιώματά μου, όμως, είναι αυτά, δεν θα μου τα μειώσεις», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θα πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας, στο σπίτι σας, στους δικούς σας ανθρώπους, στην οικογένειά σας. Και αφήστε τις άλλες οικογένειες και τα άλλα σπίτια και τους άλλους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή που θέλουν να ζήσουν. Προσπάθησε να καλυτερεύσεις τη ζωή σου, μην ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Παίρνω πολύ ξεκάθαρη θέση σε πάρα πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι δεν έχω κρυφτεί καθόλου και δεν έχω φοβηθεί καθόλου κανέναν και λέω αυτό που θέλω να πω. Από εκεί και πέρα, μην περιμένετε από εμένα να καθίσω να σας κάνω εξομολογήσεις, αποκαλύψεις και δεν ξέρω κι εγώ τι γιατί θα είναι σαν να λέω “έχετε δικαίωμα”, όχι δεν έχετε κανένα. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα πάνω στη ζωή μου, δεν περιμένω καμία αποδοχή και καμία ανοχή. Αν εγώ αρχίσω και σας εξομολογούμαι, θα είναι σαν να σας λέω ότι έχετε δικαίωμα να με ρωτήσετε, όχι. Θα κάνω ότι θέλω. Κάντε κι εσείς αυτό που θέλετε και να κοιτάξει ο καθένας τη ζωή του και να τη φτιάξει όσο γίνεται πιο όμορφη», πρόσθεσε. 

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27