search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56
MENU CLOSE

Σκηνικό ταινίας στην Εθνική Οδό: «Τούμπαραν» με το αμάξι κι αντί να περιμένουν το ΕΚΑΒ, τράπηκαν σε φυγή!

15.12.2019 16:45
Σκηνικό ταινίας στην Εθνική Οδό: «Τούμπαραν» με το αμάξι κι αντί να περιμένουν το ΕΚΑΒ, τράπηκαν σε φυγή! - Media

 

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ ανατράπηκε…

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, οι οποίοι είναι πιθανότατα αλλοδαποί, αναζητούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 12.00 το μεσημέρι (14-12-2019) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στο 311ο χλμ. της εθνικής οδού στο ύψος του Αγίου Γεωργίου το όχημα των δραστών εξετράπη της πορεία τους και ανατράπηκε. Ομως, προς έκπληξη των αυτόπτων μαρτύρων, οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου αντί να καλέσουν σε βοήθεια, τράπηκαν σε φυγή πεζοί.

Από την περαιτέρω προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε μόνο μία πινακίδα στο πίσω μέρος, η οποία είναι πλαστή, ενώ το ΙΧ είναι κλεμμένο και ο ιδιοκτήτης του κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής είχε δηλώσει την κλοπή στις 10 Δεκεμβρίου. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι υπό πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56