search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49
MENU CLOSE

Μπίστης, Λιάκος, Παναγιώτου κατά Πολάκη για Σημίτη

15.12.2019 18:15
Μπίστης, Λιάκος, Παναγιώτου κατά Πολάκη για Σημίτη - Media

 

Τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ο Κώστας Σημίτης, καθώς τρία στελέχη από την Προοδευτική Συμμαχία αντιδρούν στην επίθεση τπου εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μέσω του facebook, με άκρως απαξιωτικό ύφος, στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού  για το άρθρο του στα ΝΕΑ.

Συγκεκριμένα με κοινή δήλωσή τους οι Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μπίστης και Παναγιώτης Παναγιώτου εγκαλούν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το ύφος της κριτικής του – αλλά και το περιεχόμενο καθώς κάνουν λόγο για «αναχρονιστικές και εθνικιστικές προσεγγίσεις»- που όπως αναφέρουν μετατρέπεται σε «προσωπικό λίβελο».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Είναι δικαίωμα του Παύλου Πολάκη να κρίνει και να επικρίνει την διακυβέρνηση Σημίτη. Ακόμα και όταν άθελα του -όπως πιστεύουμε – η κριτική του στα εθνικά θέματα ταυτίζεται με αναχρονιστικές και εθνικιστικές προσεγγίσεις. Όταν όμως η κριτική μετατρέπεται σε προσωπικό λίβελο και εκτρέπεται σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς βλάπτει σοβαρά την υπόθεση της ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς. Το ύφος στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να συμβαδίζει με το ήθος της Αριστεράς. Αυτή είναι απαίτηση του κόσμου που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

 

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή το άρθρο του στα ΝΕΑ και την επίρριψη ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση με την Τουρκία στην κυβέρνηση Καραμανλή ο Πάυλος Πολάκης καταφέρθηκε κατά του πρώην πρωθυπουργού υπενθυμίζοντας το «γκριζάρισμα» των Ιμίων, αλλά δεν έμεινε εκεί, αφού θύμισε συνολικά τα πεπραγμένα Σημίτη (χρηματιστήριο, Ολυμπιακούς Αγώνες κλπ).

Πολάκης σε Σημίτη: Άι πιες το τσάι σου, αρκετά πρόσφερες στον τόπο

«ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που εχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου “γκριζαριστηκαν”τα ΙΜΙΑ.εσυ ΕΔΩΣΕΣ τον Οτσαλάν στους Τούρκους ,Εσυ έκανες “νόμο κίνησης”της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα ,Εσυ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο ,εσυ εστησες το πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπουλου,απο σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη !!!
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ;;;;;
Ο “εκσυγχρονισμός” σου ήταν σάπιος και οδήγησε ,μαζι με αυτα που εκανε ο Καραμανλής μετα στη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της χώρας !
Τι θέλεις Να θυμισεις στο Κυριακο Μητσοτακη πως επι των ημερών σου διορίστηκε μεςω Καρατζα στην εθνική τράπεζα ,για να βάλεις υποψηφιότητα για πρόεδρος;;;
ΑΕΙ πιες το τσάι σου ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ….», έγραψε ο πρώην υπουργός Υγείας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49