search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:18
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Η τρελή καταδίωξη τζιπ κατέληξε σε… μπουγατσάδικο! (Video)

16.12.2019 07:17
Θεσσαλονίκη: Η τρελή καταδίωξη τζιπ κατέληξε σε... μπουγατσάδικο! (Video) - Media

 

Ένα τζιπ που καταδιωκόταν από περιπολικό της Αστυνομίας κατέληξε στο εσωτερικό μπουγατσατζίδικου. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η καταδίωξη του οχήματος ξεκίνησε από το Δερβένι. Το πλήρωμα του περιπολικού έκρινε ύποπτους τους επιβαίνοντες στο τζιπ και έκανε σήμα στον οδηγό του για να σταματήσει. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Το όχημα κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την οδό Λαγκαδά, παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες. Λίγο πριν τον Βαρδάρη, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αφροδίτης, ο οδηγός και ο συνοδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος άνοιξαν τις πόρτες και πήδηξαν στον δρόμο. Το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία ανεξέλεγκτο και κατέληξε στην τζαμαρία του μπουγατσατζίδικου. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς το κατάστημα ήταν ανοικτό.

Οι δύο επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Δείτε βίντεο του thestival.gr λίγα λεπτά μετά τη στιγμή της πρόσκρουσης:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:11