search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Κρήτη: Έκανε την ανάγκη του, και βρήκε ένα πιτ μπουλ στη θέση του οδηγού – Κάλεσε τα ΕΜΑΚ

16.12.2019 08:08
Κρήτη: Έκανε την ανάγκη του, και βρήκε ένα πιτ μπουλ στη θέση του οδηγού - Κάλεσε τα ΕΜΑΚ - Media

 

Τα…χρειάστηκε ένας Ηρακλειώτης ο οποίος εκινείτο με το αυτοκίνητο του στην Εθνική οδό, όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο του για προσωπική του ανάγκη.

Στο ύψος του παλιού ΚΤΕΟ τον περίμενε ένας… απρόσκλητος επισκέπτης. ήταν ένα αδέσποτο πιτ-μπουλ που είχε μπει μέσα στο αυτοκίνητο του όσο εκείνος ήταν έξω, έχοντας αφήσει την πόρτα του ΙΧ αυτοκινήτου του ανοιχτή!

Όπως δήλωσε στο cretapost ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, ό άνθρωπος φοβήθηκε πολύ, ενώ δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Κάλεσε λοιπόν την Πυροσβεστική με την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης να σπεύδει άμεσα στο σημείο του συμβάντος με ένα όχημα και τέσσερις άνδρες.

Με προσεκτικές κινήσεις και ειδικά εργαλεία τα οποία είναι απαραίτητα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις κατάφεραν να βγάλουν το μεγαλόσωμο ζώο μέσα από το αυτοκίνητο!

Η περιπέτεια του Ηρακλειώτη είχε αίσιο τέλος, ωστόσο θα θυμάται για καιρό αυτό το απίστευτο περιστατικό.

Όπως φαίνεται από τα γεγονότα πάντως όταν κάποιος κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του, για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να παίρνει μαζί του τα κλειδιά αλλά και να μην αφήνει ανοιχτές τις πόρτες καθώς όπως αποδεικνύεται μπορεί κάποιος να βρεθεί προ εκπλήξεων!

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23