search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Γεμάτη καρφιά η βόμβα που εξουδετερώθηκε στο Α.Τ. Ζωγράφου (Video/Photos)

16.12.2019 09:04
4983915

 

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης, απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Τον εκρηκτικό μηχανισμό αντιλήφθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος την ώρα που πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του έξω από τη μάντρα της Πανεπιστημιούπολης. Ο αξιωματικός είδε καλώδια και ρολόι συνδεδεμένα με ένα μπουκάλι που ήταν τοποθετημένα πίσω από τη μάντρα και ειδοποίησε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Αμέσως αποκλείστηκε το σημείο, ενώ οι πυροτεχνουργοί που έφτασαν εκεί διαπίστωσαν ότι πρόκειται πράγματι για εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίρες του ”Π”, ο σωλήνας μήκους 15 εκατοστών περίπου με περίμετρο μια ίντσα ήταν σε σακίδιο. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα ώστε να αποκλειστεί η περιοχή καθώς και το ότι είχε καρφιά μέσα δείχνει ότι οι δράστες ήθελαν να προκαλέσουν θύματα.

Ο μηχανισμός εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44