search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33
MENU CLOSE

Χίος: 80χρονη «εξουδετέρωσε» επίδοξο διαρρήκτη με σφουγγαρίστρα – Τον πέταξε από το μπαλκόνι

16.12.2019 10:04
Χίος: 80χρονη «εξουδετέρωσε» επίδοξο διαρρήκτη με σφουγγαρίστρα - Τον πέταξε από το μπαλκόνι - Media

 

Τον απόλυτο τρόμο έζησε την περασμένη Κυριακή μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Χίο, όταν αντιλήφθηκε ότι το σπίτι της είχε μπει στο στόχαστρο επίδοξου διαρρήκτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα chiosnews.gr, η 80χρονη γυναίκα γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα άκουσε θόρυβο έξω από την οικία της και αμέσως σηκώθηκε από το κρεβάτι της για να δει τι ακριβώς συνέβη.

Οπως περιέγραψε στην τοπική ιστοσελίδα κατευθύνθηκε προς την εξωτερική πόρτα και ανοίγοντάς την είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στην βοηθητική σκάλα και να έχει πατήσει στο πεζούλι της βεράντας του σπιτιού της.

Τον «εξουδετέρωσε» με τη σφουγγαρίστρα

Τότε, η ηλικιωμένη δίχως να χάσει χρόνο άρπαξε τη σφουγγαρίστρα που βρίσκονταν μπροστά της και τον πέταξε από το μπαλκόνι στον κήπο. Κατά την προσγείωση του από ύψος 6 μέτρων, ο επίδοξος διαρρήκτης χτύπησε στο πόδι, ωστόσο κατάφερε να σηκωθεί και απομακρυνθεί από το σπίτι. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για το περιστατικό και πλέον διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33