search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:15
MENU CLOSE

Αεροδρόμια: Το βασικό λάθος που κάνουν όσοι χάνουν βαλίτσες

16.12.2019 10:51
Αεροδρόμια: Το βασικό λάθος που κάνουν όσοι χάνουν βαλίτσες - Media

 

Ο χειρότερος τρόπος να ξεκινήσετε τις διακοπές σας ή ένα επαγγελματικό ταξίδι, είναι να χάσετε τις βαλίτσες, μόλις φτάσετε στον προορισμό σας.

Πολλές φορές, υπαίτιες για τις απώλειες είναι οι αεροπορικές εταιρείες, ωστόσο κάποιες άλλες είναι ορισμένα λάθη των επιβατών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror,  το βασικότερο λάθος είναι να μην αφαιρεί κανείς από τις βαλίτσες τις ετικέτες προορισμού από προηγούμενα ταξίδια, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται σκάνερ και οι υπάλληλοι.

Αφού αφαιρέσετε τις ετικέτες θα πρέπει να τραβήξετε μία φωτογραφία τη βαλίτσα σας γιατί είναι ευκολότερο για το προσωπικό εδάφους να ξέρουν τι ψάχνουν, σε περίπτωση που χαθεί η αποσκευή τους.

Επίσης, όπως προέκυψε από στατιστικά στοιχειά όταν κλειδώνετε την αποσκευή σας με λουκέτο, την θέτετε σε μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς γίνεται σαφές σε οποίον …ενδιαφερόμενο, ότι το περιεχόμενο της είναι πολύτιμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:14