search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:03
MENU CLOSE

Ταμάρα Έκλστοουν: Μυθική κλοπή στο σπίτι της κληρονόμου του αφεντικού της Φόρμουλα 1

16.12.2019 11:07
Ταμάρα Έκλστοουν: Μυθική κλοπή στο σπίτι της κληρονόμου του αφεντικού της Φόρμουλα 1 - Media

 

Κοσμήματα αξίας σχεδόν 60 εκατομμυρίων ευρώ εκλάπησαν από το σπίτι της Ταμάρα Εκλστόουν, κόρης του Μπέρνι Έκλστοουν.

Η Ταμάρα Έκλστοουν, η κόρη του πρώην αφεντικού της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Έκλστοουν, έπεσε θύμα κλοπής καθώς άγνωστοι διαρρήκτες αφαίρεσαν από το σπίτι της στο δυτικό Λονδίνο κοσμήματα αξίας 57,5 εκατομμυρίων ευρώ στη διάρκεια μιας 50λεπτης διάρρηξης, γράφει τη Δευτέρα η βρετανική εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν την Παρασκευή στο σπίτι της 35χρονης, κοντά στο Hyde Park, κατορθώνοντας να ξεφύγουν από τους φρουρούς ασφαλείας και παραβίασαν χρηματοκιβώτια μέσα στην κρεβατοκάμαρά της.

Η Ταμάρα, η οποία είναι μοντέλο, είχε μόλις φύγει από τη χώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων όταν έγινε η διάρρηξη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά ερωτηθείσα για την υπόθεση είπε ότι η αστυνομία κλήθηκε σε οικία του δυτικού Λονδίνου λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα της Παρασκευής για μια υπόθεση διάρρηξης.

«Οι αστυνομικοί έσπευσαν εκεί. Έγινε γνωστό ότι μια ποσότητα μεγάλης αξίας κοσμημάτων είχε κλαπεί. Δεν έγιναν συλλήψεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται».

Κανένα μέλος της οικογένειας Έκλστοουν δεν ήταν διαθέσιμο να σχολιάσει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15