search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Οι Δαιμονία Νύμφη στη σκηνή του Piraeus 117 Academy

16.12.2019 11:45
Οι Δαιμονία Νύμφη στη σκηνή του Piraeus 117 Academy - Media

Ένα χρόνο μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι Δαιμονία Νύμφη επιστρέφουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν κομμάτια από όλες τις δισκογραφικές τους δουλειές αλλά και καινούργιο ακυκλοφόρητο υλικό. Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα ανέβουν στη σκηνή του Piraeus 117 Academy.

Από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκαν στα καλλιτεχνικά δρώμενα έως σήμερα οι Δαιμονία Νύμφη παραμένουν μια μοναδική περίπτωση συνδυασμού διονυσιακής έκστασης και θεατρικής τελετουργίας.

 

Έχοντας ταξιδέψει με τις αρχαίες λύρες τους στα πιο δημοφιλή μεσαιωνικά, folk, fairy world και παγανιστικά φεστιβάλ της Ευρώπης και Αμερικής αλλά και στις θεατρικές σκηνές του Λονδίνου, οι Δαιμονία Νύμφη αποτελούν πλέον μια κολεκτίβα μουσικών και χορευτών, από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν πάνω στη σκηνή μια μυστικιστική βακχική τελετουργία.

Μία ημέρα πριν την εμφάνισή τους στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα, οι Δαιμονία Νύμφη θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theatre (Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου).

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας ξεκινά την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Τιμές και σημεία προπώλησης εισιτηρίων

 

Τιμή Εισιτηρίου: 12 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου online13,20 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Online:
www.hunteragency.gr  

 

Φυσικό σημείο
Hunter Agency | Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) | Τηλ.: 210 360 8366

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:39