20/01/2021 15:52:31

Έπιασαν τον κλέφτη με τα 40 ρολόγια Rolex από τη Βουκουρεστίου

Έπιασαν τον κλέφτη με τα 40 ρολόγια Rolex από τη Βουκουρεστίου - Media

 

Τον ελληνικό βραχίονα διεθνούς κυκλώματος που έβαζε στο μάτι και λήστευε κοσμηματοπωλεία στην Ευρώπη κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν οι ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα πρόκειται για έναν 40χρονο Μολδαβό ο οποίος πριν από έναν χρόνο, στις 17 Δεκεμβρίου, είχε μπει ως πελάτης στη Rolex στη Βουκουρεστίου και είχε αδειάσει ρολόγια.

Ο Μολδαβός εντοπίστηκε στο Αιγάλεω όπου διέμενε, μετά από συνεργασία με διεθνείς αρχές και πληροφορίες που συγκέντρωσαν από τα «βαθιά λαρύγγια» της πιάτσας των παρανόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι στο Αιγάλεω βρέθηκαν και τα ρολόγια που είχε αρπάξει ο Μολδαβός καθώς κατά πληροφορίες δεν είχε προλάβει να τα «σπρώξει» στη «μαύρη αγορά».

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο του δράστη:

Ο 40χρονος είχε καταφέρει τότε να αρπάξει συνολικά 40 ρολόγια αξίας μεγαλύτερης του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Μολδαβός είχε παρουσιαστεί τότε ως πελάτης του καταστήματος και αφού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους υπαλλήλους στη συνέχεια έβγαλε ένα πιστόλι και ζήτησε να του βάλουν στην τσάντα που κουβαλούσε περίπου 40 ρολόγια του ελβετικού οίκου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.