27/09/2020 22:33:13

Η νέα μόδα για τα γυναικεία μαγιό - Το «τριγωνάκι» που τονίζει τα γυναικεία κάλλη και ζαλίσει τους άνδρες στην παραλία (photos)

Η νέα μόδα για τα γυναικεία μαγιό - Το «τριγωνάκι» που τονίζει τα γυναικεία κάλλη και ζαλίσει τους άνδρες στην παραλία (photos) - Media

 

Ήδη στην Αυστραλία οι influencers έχουν «αφηνιάσει» με τα τριγωνάκια στα μαγιό.

Ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες στο instagram και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα μαγιό - τριγωνάκια.

Πρόκειται για λεπτά μαγιό που ανεβαίνουν ψηλά και κάνουν τον κορμό μια γυναίκας να φαίνεται λεπτότερος αλλά και μακρύτερος.

Και στην Αυστραλία που έχουν καλοκαίρι αυτές τις μέρες ολοένα και περισσότερες γυναίκες συρρέουν στις παραλίες φορώντας τα συγκεκριμένα μαγιό.

Οι influencers προτείνουν επίσης σε όποια γυναίκα φοράει αυτό το μαγιό όταν φωτογραφίζεται να φέρνει το ένα της χέρι στο κεφάλι διότι έτσι φαίνονται λεπτότερα τα μπράτσα.

Δηλαδή δημιουργώντας το σχήμα τριγώνου μεταξύ του αγκώνα, του ώμου και της κεφαλής, φαίνεται ο κορμός μακρύτερος και η φωτογραφία μοιάζει ομορφότερη.

Όλα αυτά για να γίνουν θα πρέπει το κάτω μέρος του μαγιό να είναι τριγωνάκι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.