search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:31
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Πρωτοφανής ευρωπαϊκή τιμωρία-Κεκλεισμένων των θυρών με Φενέρμπαχτσε

16.12.2019 14:43
Νεμάνια Νέντοβιτς: «Το μέλλον του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι λαμπρό» - Media

 

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε (17/12, 21:00) θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Πρόστιμο ύψους 54.001 ευρώ στο τριφύλλι.

ΗEuroleague τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από το επόμενο εντός έδρας ματς του και πρόστιμο ύψους 54.001 ευρώ.

Η τιμωρία, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, “επιβλήθηκε για έλλειψη εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας, άναμμα καπνογόνων και πράξεις που έδειξαν έλλειψη σεβασμού στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό”.

Υπενθυμίζουμε πως η έκθεση της EuroLeague αναφέρει όσα έγιναν ανάμεσα στην υπεύθυνη ασφαλείας της διοργάνωσης, Θάλεια Μήτση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ένιωσαν έκπληξη στο άκουσμα της είδησης, καθώς έχουν ήδη διαθέσει εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι που είναι το πρώτο από τα δύο της τρίτης διαβολοβδομάδας της σεζόν πριν από το ταξίδι στο Τελ Αβίβ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:30