search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Γεροβασίλη για κυβέρνηση: Λένε άριστοι εννοούν αρεστοί, λένε επιτελικό εννοούν πελατειακό

16.12.2019 16:01
Κατηγορηματική διάψευση Γεροβασίλη για Καθημερινή: Ψευδείς οι ισχυρισμοί για παρέμβαση στην έρευνα για το Μάτι - Media

 

«Η πολιτική και ο προϋπολογισμός της ΝΔ είναι οργουελικές εμπνεύσεις. Λένε «άριστοι» και εννοούν «αρεστοί». Λένε «επιτελικό» κράτος και εννοούν πελατειακό και ετσιθελικό», κατήγγειλε, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

«Με την λάσπη που έριξε η ΝΔ για τους μετακλητούς, χτίζει το επιτελείο της με διπλάσιους μετακλητούς με πολλαπλάσιες αμοιβές», είπε η κ. Γεροβασίλη και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «παριστάνει πως ενδιαφέρεται για τα σώματα ασφαλείας, ωστόσο στον Προϋπολογισμό του αρμόδιου υπουργείου βλέπουμε αύξηση 5 εκατ. ευρώ σε παροχές για τα γραφεία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου».

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε εξάλλου ότι «η κυβέρνηση προσλαμβάνει εκτός Πανελληνίων χιλιάδες ειδικούς φρουρούς και με 2-3 μήνες εκπαίδευση μόνο, οπλίζει το χέρι τους και τους βγάζει στο δρόμο, και αυτό είναι επικίνδυνο πρωτίστως για τους ίδιους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13