search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:39
MENU CLOSE

Πες μου τι δουλειά κάνεις, να σου πω τι… ερωτικό βοήθημα χρησιμοποιείς

16.12.2019 16:16
Τα οφέλη του γρήγορου σεξ - Media
 
Υπάρχουν αμέτρητα ερωτικά βοηθήματα που μπορούν να απογειώσουν την ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως όλοι όσοι τα χρησιμοποιούν ανοιχτοί στο να το επικοινωνήσουν. Έτσι, δύσκολα μπορεί να σχηματιστεί ξεκάθαρη εικόνα για το ποιο είναι το πιο δημοφιλές.
 
Όπως αναφέρει το Marie Claire, πρόσφατη έρευνα της YouGov έδειξε ωστόσο τις συνήθειες των Βρετανών αναφορικά με τα sex toys. Ανάμεσα στα αποτελέσματα είναι και τα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν περισσότερο ερωτικά βοηθήματα και αυτό που έχει πάρει το μεγαλύτερο ποσοσστό δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Spoiler alert: είναι οι λογιστές!
 
Το 64% των λογιστών χρησιμοποιούν ή έχουν τουλάχιστον ένα sex toy στην κατοχή τους. Οι άνθρωποι που κάνουν το συγκεκριμένο επάγγελμα φαίνεται πως κάνουν και το περισσότερο σεξ σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο. Το 20% των λογιστών κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά τη μέρα.
 
Η δεύτερη κατηγορία που χρησιμοποιεί σε μεγάλο ποσοστό ερωτικά βοηθήματα είναι τα επαγγέλματα υγείας, σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού Sextech. Το 54% όσων δουλεύουν στον τομέα της υγείας -και συμμετείχαν στην έρευνα- έχει τουλάχιστον ένα ενώ το 3% έχει παραπάνω από 10 ερωτικά βοήθηματα.
 
Ακολουθούν τα επαγέλματα στο χώρο της εκπαίδευσης. Το 52% των εργαζομένων σε αυτόν τον τομέα χρησιμοποιεί ή έχει τουλάχιστον ένα sex toy. Επίσης, το 34% όσων εργάζονται στην τεχνολογία πληροφοριών και τις τηλεπικοινωνίες, το 32% όσων είναι στον χώρο του λιανικού εμπορίου και το 30% όσων κάνουν κατασκευαστικά επαγγέλματα χρησομοποιούν ή έχουν τουλάχιστον ένα στην κατοχή τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38