06/06/2020 21:39:07

Μητέρα γέμισε το σπίτι με ομοιώματα της για να την βλέπει ο γιος της και να μην κλαίει όταν εκείνη λείπει (Video)

Μητέρα γέμισε το σπίτι με ομοιώματα της για να την βλέπει ο γιος της και να μην κλαίει όταν εκείνη λείπει (Video) - Media

 

Ο 16 μηνών γιος της Φούκι Σάτο, έμενε αναγκαστικά τα απογεύματα με τον πατέρα του στο σπίτι γιατί η Φούκι εργάζεται σε μεγάλη εταιρία. Ο πατέρας του είχε φτάσει στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού. Ο μικρούλης από τη στιγμή που έφευγε η μαμά του μέχρι την ώρα που επέστρεφε σπίτι πλάνταζε στο κλάμα. Δεν έτρωγε, δεν ήθελε αγκαλιά από τον μπαμπά, δεν κοιμόταν, κοκκίνιζε απλά και έκλαιγε. Η απουσία της Φούκι ήταν καταλυτική.

Μέχρι που το ζευγάρι πήρε δραστικά μέτρα. Ο πατέρας φωτογράφισε τη σύζυγο του σε διάφορες πόζες και πάντα χαμογελαστή και στη συνέχεια τύπωσαν τις φωτογραφίες όχι σε χαρτί, αλλά σε φυσικό μέγεθος σε χοντρό χαρτόνι και τις στερέωσαν επάνω σε κομμένο κόντρα πλακέ το οποίο τοποθέτησαν σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Η συμπεριφορά του μικρού άλλαξε αμέσως. Έγινε άλλο μωράκι. Παίζει με τον πατέρα του, χαμογελάει, τρώει όλο το φαί του και κοιμάται στην ώρα του. Και όλα αυτά υπό το βλέμμα της μαμάς του. Ομοιώματα έχουν μπει παντού, στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, και όπου και να βρίσκεται ο μπόμπιρας βλέπει τη μαμά του να του χαμογελάει.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.