search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:40
MENU CLOSE

«Χάτσικο» στον Βόλο: Περιμένει το νεκρό αφεντικό της πέντε χρόνια

16.12.2019 19:50
«Χάτσικο» στον Βόλο: Περιμένει το νεκρό αφεντικό της πέντε χρόνια - Media
 
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του «Χάτσικο» του Βόλου, που περιμένει έξω από το Νοσοκομείο της περιοχής, σχεδόν πέντε χρόνια τώρα, το αφεντικό του, που όμως δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
 
Το γεγονός, γνωστοποίησε με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook κάτοικος της περιοχής, η Αλεξάνδρα Στύλα.
 
Η «Χάτσικο» του Βόλου, όπως αναφέρει η κ. Στύλα, περιμένει εδώ και πέντε χρόνια έξω από το Νοσοκομείο τον κηδεμόνα της που πέθανε στο «Αχιλλοπούλειο».
 
Μάλιστα κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο. Περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω.
 
Η αγάπη ενός άλλου κηδεμόνα, εκτιμά η κ. Στύλα, μπορεί να απαλύνει τον πόνο της Τζωρτζίνας και καλεί όποιον επιθυμεί να την υιοθετήσει.
 
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, «αυτό το κοριτσάκι βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο του Βόλου. Τη λένε Τζωρτζίνα και εδώ και 5 χρόνια που πέθανε ο κηδεμόνας της, μέσα στο Νοσοκομείο, περιμένει εκεί.
 
Κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω. Είναι τόσο συγκινητική η ιστορία της γι΄ αυτό και τη φωτογράφησα και την ανεβάζω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί να την υιοθετήσει.
 
Πιστεύω πως αν της δώσει αγάπη θα ξεπεράσει τον πόνο που της προξένησε η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου. Είναι μικρόσωμη. Το πολύ να φτάνει 10 με 12 κιλά».
 
Πηγή: taxydromos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:40