28/02/2020 15:26:00

Ο Αρναούτογλου προβλέπει... φθινοπωρινό καιρό στα φετινά Χριστούγεννα (Video)

Ο Αρναούτογλου προβλέπει... φθινοπωρινό καιρό στα φετινά Χριστούγεννα (Video) - Media

 

Τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό που θα έχουμε φέτος τα Χριστούγεννα κάνει ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ. Κάνει λόγο για πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους κυρίως την Κυριακη και τη Δευτέρα σε συνδυασμό και με πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων αλλά και σταδιακή βελτίωση από την Τρίτη με μικρά μόνο θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα..

Σχολιάζει δε και την "θερμή εισβολή" για την οποία έκαναν λόγο πολλοί μετεωρολόγοι αμέσως μετά τη φυγή του "Ετεοκλή" από τη χώρα μας. Όπως σημειώνει, χαρακτηριστικά, η θερμοκρασία βρισκεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την περίοδο που διανύουμε στις περισσότερες περιοχές έως και τα τέλη της εβδομάδας αλλά αυτό δεν αφορά όλες τις περιοχές και κυρίως κάποιες... πεδινές και παραθαλάσσιες!!! Μέσα σ' αυτές είναι και η Θεσσαλονίκη οπου μάλλον η συννεφιά και η σχετική ψύχρα θα είναι κυρίαρχες.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Σ. Αρναούτογλου:

«- Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την περίοδο που διανύουμε στις περισσότερες περιοχές έως και τα τέλη της εβδομάδας αλλά αυτό δεν αφορά όλες τις περιοχές και κυρίως κάποιες... πεδινές και παραθαλάσσιες!!! Μέσα σ' αυτές είναι και η Θεσσαλονίκη οπου μάλλον η συννεφιά και η σχετική ψύχρα θα είναι κυρίαρχες..
- Η εξέλιξη του καιρού έως και τα Χριστούγεννα πολύ γενικά: Πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους κυρίως την Κυριακη και τη Δευτέρα σε συνδυασμό και με πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων αλλά και σταδιακή βελτίωση από την Τρίτη με μικρά μόνο θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα..»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.