06/04/2020 05:52:09

Κομπογιαννίτης έβαλε βεντούζες σε γνωστή ηθοποιό και εκείνη έπαθε βαριά εγκαύματα στο κορμί της (Σκληρές εικόνες)

Κομπογιαννίτης έβαλε βεντούζες σε γνωστή ηθοποιό και εκείνη έπαθε βαριά εγκαύματα στο κορμί της (Σκληρές εικόνες)  - Media

 

Η γνωστή Κινέζα ηθοποιός Ντενγκ Σα, με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ασία, πέρασε μια περιπέτεια υγείας από το πουθενά, που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Μόλις είχε τελειώσει τα γυρίσματα της σαπουνόπερας που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Υανξί Παλάς» και η Ντέγκ είχε κλείσει ραντεβού με τον προσωπικό της ιατρό επειδή δεν αισθανόταν και πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες.

Πήγε στον γιατρό της και εκεί δέχτηκε να ασκήσει επάνω της παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και τις γνωστές σε όλους μας βεντούζες.

Ο γιατρός παίρνει μικρά ποτηράκια και με ταχύτατες κινήσεις τα «βεντουζάρει» στο δέρμα αφού πρώτα έχει περάσει από μέσα τους φλόγα.

Στην Ελλάδα αυτό εικάζεται ότι θεραπεύει από το κρύωμα, στην Κινέζικη ιατρική, ότι βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του δέρματος και αναζωογονεί.

Ο γιατρός όμως έκανε ένα μικρό λαθάκι. Άλειψε προηγουμένως το δέρμα της Ντεγκ με οινόπνευμα. Όταν άρχισε τη διαδικασία με τις βεντούζες το οινόπνευμα δεν είχε στεγνώσει με αποτέλεσμα κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή το δέρμα της ηθοποιού με το ποτηράκι να αναγλέγεται.

Η Νταγκ είχε γίνει σαν μια φλεγόμενη μπάλα με μικρές μικρές φλογίτσες να βγαίνουν από την πλάτη της. Έτρεχε ημίγυμνη στους διαδρόμους του ιατρείου και ούρλιαζε από τον πόνο.

Με προσπάθειες κατάφεραν να της σβήσουν τη φωτιά αλλά το κορμί της είχε γίνει μια πληγή. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πεκίνου Τζις Χουιταν  και οι γιατροί δεν αποκλείουν να αποκτήσει μόνιμες ουλές στην πλάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.