search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:09
MENU CLOSE

Κόρινθος: Οργή από τους συγγενείς της 73χρονης για τους δράστες της στυγερής δολοφονίας (Photos | Video)

17.12.2019 13:52
Κόρινθος: Οργή από τους συγγενείς της 73χρονης για τους δράστες της στυγερής δολοφονίας (Photos | Video) - Media

 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Κορίνθου οι καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς της άτυχης 73χρονης, όπως μεταδίδει το kornthostv.gr, προκειμένου να λιντσάρουν τους δράστες της στυγερής δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες, Ρομά ηλικίας 26 και 28 ετών, οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα Κορίνθου όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Τρίτη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. , οι δύο δράστες που παραδόθηκαν στο Α.Τ. Μεγάρων και εμφανίζονται μετανιωμένοι, σκότωσαν την 73χρονη, πατώντας της με το ΙΧ τους προκειμένου να της κλέψουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Οπως είχε πει ο γιος της 73χρονης στον ΣΚΑΪ «οι γονείς μου πήγαν σε δύο μαγαζιά να ψωνίσουν και δύο Ρομά τους ακολούθησαν». «Τη φώναξαν και βγήκε έξω όταν έφτασε στο σπίτι. Εκεί την άρπαξαν οι δύο από τον λαιμό. Αυτή αντέδρασε και πάλεψε μαζί τους, ενώ φώναξε τον αδερφό μου. Την πέταξαν δύο μέτρα κάτω και χωρίς δισταγμό γκάζωσαν και τη στροβίλισαν κάτω από τις ρόδες», συνέχισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07