search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:40
MENU CLOSE

Ποιος είναι ο ναυτικός στη διαφήμιση Jumbo που κάνει όλους να δακρύσουν (Photos+Video)

17.12.2019 14:27
Ποιος είναι ο ναυτικός στη διαφήμιση Jumbo που κάνει όλους να δακρύσουν (Photos+Video) - Media

 

Στη μεγάλη Ελλάδα της θαλασσας και των ναυτικών της είναι αφιερωμένη η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Jumbo, ξεφέυγωντας κάπως από το καθιερωμένο στυλ που μας έχει συνηθίσει. Μάλιστα η διαφήμιση με τον ναυτικό που βρίσκεται μακριά από το σπίτι του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, πλαισιώνεται από την αγαπημένη μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την ταινία «Κόκκινα Φανάρια».


Και καταφέρνει, μέσα σε μόλις 1,5 λεπτό να κάνει χιλιάδες Έλληνες να δακρύσουν, με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συγκινούν. Πολλοί είναι αυτοί που ταυτίζονται με τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που τις χρονιάρες ημέρες μπορεί να λείπουν μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο ναυτικός που συγκινεί στην διαφήμιση των Jumbo

O 45χρονος ηθοποιός Αστέριος Πελτέκης είναι ο ναυτικός στη διαφήμιση των Jumbo

Η σελίδα στο Facebook «Η ζωή είναι όμορφη» εντόπισε τον ναυτικό της διαφήμισης των Jumbo και παραθέτει το βιογραφικό του. Πρόκειται για τον Αστέριο Πελτέκη, ετών 45 με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και ηθοποιό στο επάγγελμα. Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, έχει παίξει ήδη σε πάνω από 50 παραστάσεις και αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων τα «L.A.P.D.» και «Οι συμμαθητές».

Σπουδές: Απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) και του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Συμμετοχή με υποτροφία της Ένωσης Θεάτρων Ευρώπης σε workshop με τους Peter Brook, Bruce Meyers, πάνω σε έργα του Σαίξπηρ (υποκριτική-σκηνοθεσία).


Ο Αστέριος Πελτέκης σε μικρότερη ηλικία/Φωτογραφία: YouTube

Στο θέατρο συνεργάστηκε σε έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου με το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Παλλάς, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και το ελεύθερο θέατρο, σε περισσότερες από πενήντα παραστάσεις.
Επίσης συνεργάστηκε ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη στους Άγαμους Θύτες.


Με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη/ Φωτογραφία: YouTube

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2003, όταν συμμετείχε στη σειρά της ΝΕΤ «Σχεδόν ποτέ (2003)». Ακολούθησαν ρόλοι του στις σειρές «L.A.P.D.» (2008) στο Mega, «Κούκλες» (2010) στο Mega, «Βότανα, μυστικά και θεραπείες» (2010) στο Πρίσμα, «Οι συμμαθητές» (2014) στον ΑΝΤ1, «Δικαίωση» (2014) στο Mega, και, «Ηρωίδες» (2015) στο Mega. Στον κινηματογράφο έπαιξε στη ταινία θρίλερ του Βαγγέλη Σεϊτανίδη «Κάτω από το μακιγιάζ σου» (2008).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36